jagexkursion
Jag heter Ingegerd Ljungblom och är biolog med inriktning på limnologi. Jag har också en påbyggnadsutbildning i pedagogik från Malmö Högskola. Jag är verksamhetsledare för Natur i Fokus.

Jag vill framför allt att den yngre generationen ska få en känsla för allt fantastiskt som finns i naturen och därmed också en vilja att vara rädda om och bevara naturen. Jag vill också vara en länk från forskningen inom biologi och

miljövetenskap ut till samhället. Ett  intressant område är hur man kan påverka människors beteende för att få ett mera hållbart samhälle.

Under högsäsong är vi ibland flera som jobbar!

 

        charlottalorenzen
Jag heter Charlotta Lorenzen, men kallas för Lotta. Jag har en magisterexamen i biologi med inriktning akvatisk ekologi. Mitt intresse för djur och natur har funnits med mig sedan barndomen och har inte blivit mindre med åren.

Jag har arbetat som informatör vid Fulltofta storkhägn utanför Hörby under våren 2015. Idag arbetar jag ideellt vid storkhägnet och vid olika publika tillställningar.

Jag har nyligen avslutat praktik på Naturskyddsföreningen i Skåne. Att få dela med mig av min kunskap till framtidens generation i en utomhusmiljö känns som ett privilegium. Vi ses!